Elindult a TERIKE weboldala

TERIKE from Budapest Instagram-oldal 2020 júniusa óta gyűjti össze azokat a felsőoktatásban tanuló vagy nemrég végzett hazai tervezőket, akik aktívak a diploma megszerzése után is. A célunk, hogy tehetséges fiatalok munkáit a szakmabeliek és a design iránt érdeklődők is megismerhessék, és a networking elindulhasson. Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a TERIKE saját weboldalát, hiszen itt még közelebbről bemutathatjuk azokat a tervezőket, akiknek munkáival a social media oldalunkon már találkozhattatok. Emellett a magazinban izgalmas tartalmakkal, friss hírekkel és saját editorialokkal is készülünk.

Istvánffy Emma és Szarvas Valentin, a független platform két alapítója azért választotta a TERIKE from Budapest nevet, mert korábban gyakran előfordult, hogy varrónőként aposztrofálta őket a környezetük. Ezzel részben egyetértenek, mert designerként érteniük kell a kivitelezéshez, de kihangsúlyozzák, valójában két teljesen különböző szakmáról van szó. A weboldal elindulása előtt a TERIKE csapata tovább bővült: a magazin tartalmáról Tamás Cinti, Gáspár Dominika és Jakab Tímea Diána gondoskodik, emellett több vendégszerző írása is megjelenik az oldalon.

A TERIKEBUDAPEST weboldalát jelenleg 26 pályakezdő tervező munkái színesítik. Az ő portfóliójuk folyamatosan frissül, a nevük alatt mindig megtalálhatók az aktuális kollekciók, projektek és munkák. A jövőben igyekszünk minél több új tervezővel felvenni a kapcsolatot, amennyiben te is szívesen bemutatkoznál küldj nekünk egy e-mailt vagy keress meg minket a TERIKE Instagram oldalán.

Previous
Previous

Divatipar a Covid-19 után: milyen forgatókönyv követheti a világjárvány utáni időszakot?