Hamarosan bemutatkozik a Secondland legújabb kollekciója

A Secondland hamarosan újabb droppal jelentkezik és az alkotók – a márkától megszokott módon ismét – egy izgalmas kampány keretein belül mutatják meg az aktuálisan megjelenő egyedi, upcycled designer darabokat.

A The renovation névre keresztelt kampány Enyingi Sára látványtervezővel közös kollaborációban született meg, a Secondland egyedi vizuális világát és a márka üzenetének esszenciáját hivatott közvetíteni. „Secondland lakói” – ahogyan Vecsei Kinga Réta, a márka alapítója és kreatív vezetője korábbi interjúnkban hivatkozott a brand vásárlóira – egy utópisztikus mesevilágban elevenednek meg, és a kampány bemutatja, milyen az itt élők értékrendje, mik a céljaik és persze azt is megtudhatjuk, hogyan öltözködnek.

A The renovation kollekció bemutatója a márka exkluzív forgalmazó partnere, a Spark Le Monde Store üzletében lesz július 7-én, az online térben pedig a Terike from Budapest weboldalán láthatjátok először a kampányfotókat, amelyeket Ladocsi András készített. Figyeljétek a Secondland közösségi média oldalait, hiszen a hamarosan megjelenő kollekcióról, valamint az exkluzív bemutató részleteiről itt minden információt megtaláltok majd.

Previous
Previous

„A háború művészete” - ecset a tankkal szemben

Next
Next

MOME DESIGN X TERIKE EDITORIAL